Шампионско представяне на децата от Танцово училище „Art&Dance“

Танц, усмивки, красота, талант, обич, вдъхновение…Ето така изглежда щастието!

Три купи и четири грамоти завоюваха нашите танцьори на престижния танцов фестивал VII Sofia open dance festival, който се проведе вчера в зала „Арена“ в столицата и който събра най-добрите танцови състави от цялата страна.

Четирите танцови хореографии, представени от момичетата и момчетата на Танцово училище „Art&Dance“, обраха аплодисментите на зрителите в препълнената зала и заслужено получиха най-високата оценка на многоуважаемото жури.

За нас тази победа е много важна, защото това е доказателство, че усилията на Цвети Гаврилова – ръководител на Танцово училище „Art&Dance“, и на Владимир Одинцов – треньор на класовете, си струват и всички ние сме на правилния път.

Разбира се, тук прибавяме и усърдието и изключителната всеотдайност и на децата. През последните месеци нашите танцьори репетираха в залата три път седмично. По-големите помагаха на по-малките, насърчаваха ги, вдъхновяваха ги. Бяхме екип, отбор и семейство.

Всички бяхме сплотени и обединени от любовта към танцуването. Имаше усмивки, имаше сълзи, имаше нови приятелства, имаше мечти.

През изминалите месеци на усърдни репетиции видяхме как нашите деца порастват и се превръщат в отговорни и здраво стъпили на земята момичета и момчета.

Щастливи сме, че успяхме да запалим в тях любовта към танца, изкуството и красотата.

Първото излизане на голяма сцена ни донесе купи, грамоти и увереност, че най-хубавото предстои. Още в първия ден на откриването на Танцово училище „Art&Dance“ Цвети Гаврилова обеща незабравимо танцово пътешествие за всички, прекрачили прага на залата, и то вече започна.

Благодарим на всички наши танцьори за неуморния труд. Благодарим на всички майки, че въпреки забързаното ежедневие, не позволиха децата да пропуснат нито една репетиция. Благодарим на всички татковци, които ни помагаха с пренасянето на тежките костюми и бяха неотлъчно до нас. Почитание и към всички баби, които са най-здравата ни опора.

Най-хубавото предстои, повярвайте.