Честита Коледа и щастлива Нова 2023 година!

Скъпи приятели,

Краят на годината е време, в което всички ние правим равносметка – на свършеното, на недовършеното, на успехите, на трудностите…

Нашето танцово училище отвори врати в края на месец май 2022 година с амбицията да се превърне в истински Дом на изкуството. Започнахме с надежда, но и с щипка притеснение дали всичко ще бъде така, както беше планирано. Следващите месеци се завихриха в колелото на това ново предизвикателство и отлетяха като миг.

В залата дойдоха много хора от различни възрасти. Имаше плахи стъпки, но и самоуверени крачки. Имаше срамежливи усмивки, но и предизвикателен смях. Имаше детско любопитство, но и младежка дързост. Но най-важното е, че във всички тези моменти в залата имаше танци. Нито за миг вие не спряхте да танцувате. И това е нещото, което ни дава смисъл и сили да продължим.

През тази година, със смели и самоуверени крачки, Танцово училище „Art&Dance“ завоюва своето място сред най-добрите танцови школи не просто в Благоевград, а и в страната.

Неслучайно привлякохме в нашия екип най-добрите хореографи и професионалисти – Владимир Одинцов в школата по спортни танци, и Кирил Петров и Ивана Чобанова – в школата по народни танци танци. Защото създадохме този проект с амбицията не просто да танцуваме за удоволствие, а да творим изкуство и да създадем бъдещите шампиони на България. И повярвайте ми, това ще се случи.

През тази година бяхме част от най-големите и престижни културни събития в Благоевград и дадохме заявка, че най-доброто предстои, при това на големи и престижни сцени.

Затова изпращаме 2022 година с благодарност – че ни повярвахте и че ни подкрепяхте във всеки един момент.

Бъдете здрави, вдъхновени и не спирайте да танцувате! Нека магията на Рождество Христово не напуска сърцата ви, а новата 2023 година да ви донесе благоденствие!

С уважение: Цвети Гаврилова