Танцово училище „Art&Dance“ посрещна скъпи гости от Ямбол

Любовта към българските народни хора няма географски граници. Това доказаха най-добрите танцьори от Благоевград и Ямбол, които в навечерието на Великден сътвориха истински празник на фолклорното танцово изкуство.

Представители на най-големите школи в двата града – „All steps-ВСИЧКИ СТЪПКИ“ от Ямбол и Танцово училище „Art&Dance“ от Благоевград, сътвориха пъстър танцов маратон и превърнаха нашата зала в най-горещото, пъстро и весело място в областния център.

„Това е само началото на нашето партньорство с танцова школа – „All steps-ВСИЧКИ СТЪПКИ“. Съвсем скоро ние ще върнем визитата и ще покажем тежките македонски хора на нашите приятели от Ямбол“, заяви Цвети Гаврилова, ръководител на Танцово училище “Art&Dance“.

Гостуването на танцьорите от Ямбол е съвсем естествено.

Ръководителите на най-голямата ямболска танцова школа – Лилия Мъхчиева, Антон Мъхчиев и Емил Петков са възпитаници на ЮЗУ „Неофит Рилски“. Професионалните педагози и хореографи признаха, че чувстват в Благоевград като у дома си и си пожелаха дългосрочни проекти с танцьорите от областния център на Пиринско.